Locations | Testimonials | Blog | FAQs
Request an appointment
ΑΡΧΙΚΗ - ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ - Προφίλ - Ταυτότητα - Φιλοσοφία

Ταυτότητα μας (Φιλοσοφία)

Φιλοσοφία

Η ακεραιότητα, η ποιότητα, τα μοναδικά σχέδια, το εύρος των τιμών μας και τα ‘value for money’ προϊόντα μας, είναι το θεμέλιο της φιλοσοφίας μας.
 
Η επιτυχημένη πορεία μας ως σήμερα, βασίζεται στη συνεχή ενημέρωση, εκπαίδευση και πιστοποίηση των στελεχών μας, στην αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα των λύσεων που προτείνουμε, καθώς και στην πελατοκεντρική φιλοσοφία μας.
 
Διευρύνουμε τις συνεργασίες μας, ώστε να διαθέτουμε ευελιξία στις προτάσεις μας λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες, τις δυνατότητες και τις ιδιαιτερότητες του κάθε ατόμου.
 
Υλοποιούμε τις λύσεις που προτείνουμε με γνώμονα τη βέλτιστη τήρηση των προδιαγεγραμμένων χρόνων, του συμφωνημένου κόστους και της ποιοτικής απόδοσης των υπηρεσιών μας.
 
Στόχος μας είναι μέσα από τις συλλογές μας να ενθουσιάσουμε και να εμπνεύσουμε τον τρόπο ζωής.

Αρχές & Αξίες

Οι αξίες της φιλοσοφίας μας είναι οι ακόλουθες:
 
•Ακεραιότητα
•Συνοχή
•Ποιοτικά Σχέδια
•Προσιτές Τιμές
•Συνεχείς Βελτίωση
•Επικοινωνία
•Μακροχρόνιες Συνεργασίες
•Οικολογική Συνείδηση

Ποιότητα

Παραμένουμε πιστοί στη φιλοσοφία μας, προσφέροντας πάνω απ’ όλα ποιοτικά προϊόντα, ικανοποίηση του πελάτη, καθημερινή πολυτέλεια και ‘value for money’ προϊόντα.
Η συνεργασία μας με τους μεγαλύτερους οίκους της Ευρώπης στο είδος τους, μας παρέχουν αδιαμφισβήτητα την αξιοπιστία που προσδίδουν οι ειδικοί του χώρου, δίνοντας την δυνατότητα να προσεγγίζουμε με ρεαλισμό και δυναμική τις προκλήσεις του σήμερα αλλά και του αύριο.

Η μεγάλη ποικιλία ποιοτικών προϊόντων που διαθέτουμε είναι ικανά να ανανεώσουν πλήρως ή και να διακοσμήσουν τον προσωπικό σας χώρο μοναδικά.

Σχεδιασμός & Δημιουργία

Με συνεχή παρουσία στο χώρο των προϊόντων εσωτερικής διακόσμησης, εισάγουμε και παρουσιάζουμε πλούσια γκάμα προϊόντων, λαμβάνοντας υπόψη τις τάσεις διακόσμησης αλλά και την μοναδικότητα του σχεδιασμού και τον υλικών, στοχεύοντας πάντα να ικανοποιήσουμε πλήρως τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού καταναλωτή.
 
Διαθέτοντας από τις πλουσιότερες συλλογές υφασμάτων τόσο για κουρτίνες όσο και για υφάσματα επιπλώσεων εξαιρετικής ποιότητας και σχεδίων, μοναδικά σχέδια και χρωματισμούς χαλιών, λευκά είδη, ρολοκουρτίνες, ταπετσαρίες τοίχου, δάπεδα κ.α, καλύπτουμε πλήρως τις ανάγκες σας και με την εμπειρία μας συμβάλλουμε ώστε μέσα από την διακόσμηση του χώρου σας να προβληθεί η προσωπικότητα σας.
 
Είμαστε περήφανοι να πούμε ότι είμαστε πάντα σε αναζήτηση νέων πηγών έμπνευσης σχεδίων, νέων γραμμών παραγωγής καθώς και προσεκτικά επιμελή προϊόντα.
 
Κλασσικό, Ρουστίκ, Μοντέρνο, Minimal, όπως και αν εσείς το θέλετε, οι εκθεσιακοί χώροι Εν Οίκω Δημιουργίες, σίγουρα αποτελούν απάντηση στις επιθυμίες σας.

Τεχνολογία

Συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με την παγκοσμίου φήμης εταιρεία SOMFY, με παρουσία σε πάνω από 45 χώρες, η οποία ειδικεύεται στην κατασκευή έξυπνων μηχανισμών και αυτοματισμών τόσο για κατοικίες όσο και για επαγγελματικούς χώρους, εξασφαλίζοντας άνετη και εύκολη διαβίωση αλλά και εξοικονόμηση ενέργειας κάνοντας τους χώρους σας ενεργειακά πιο αποδοτικούς.

Υπηρεσίες

Υπηρεσίες Ραψίματος, Μετρήματος, Παράδοσης και Τοποθέτησης.
 
1.Μέτρηση επί τόπου, σύμφωνα με το χώρο σας.
2.Παράδοση στο χώρο σας.
3.Εγκατάσταση, επιθεώρηση και επεξήγηση λειτουργίας.

Εμπειρία & Τεχνογνωσία

Η εταιρεία Εν Οίκω Δημιουργίες προσφέρει μελέτη του έργου από ειδικούς διακοσμητές χώρου, τεχνογνωσία με μακρόχρονη εμπειρία, υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης αλλά και εφαρμογή από εξειδικευμένα, έμπειρα συνεργεία που εκπαιδεύονται από την εταιρεία. Όλα αυτά, σε πλήρως ανταγωνιστικό κόστος και τεχνική υποστήριξη μετά την πώληση, που μόνο επαγγελματίες στο είδος τους μπορούν να προσφέρουν.

Επαγγελματικά Προϊόντα

Η δυναμική παρουσία της εταιρείας τα τελευταία χρόνια σε ξενοδοχειακούς χώρους καθώς και χώρους επαγγελματικού εξοπλισμού, μας οδήγησε σταδιακά στην ανάπτυξη των προϊόντων επαγγελματικού εξοπλισμού, την συνεχή αναζήτηση νέων ιδεών και επιλογών, γνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες και απαιτήσεις του εμπορικού χώρου.

Οικολογική Συνείδηση

Τα συστήματα εσωτερικής και εξωτερικής σκίασης αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα της ολοκλήρωσης αλλά και της αισθητικής ενός χώρου.
 
Η κατάλληλη εφαρμογή συστημάτων ρύθμισης του φυσικού φωτισμού στα κτήρια, συμβάλλει σημαντικά στην βιοκλιματική αναβάθμιση τους, με αποτέλεσμα την εξοικονόμηση ενέργειας των κτηρίων. Έτσι υπάρχει και η αντίστοιχη μείωση σε κατανάλωση ενέργειας (μείωση δαπανών για θέρμανση, κλιματισμό και τεχνητό φωτισμό), συμβάλλοντας και στην μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στόχος - Αποστολή

Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε τα υψηλά standards που έχουμε θέσει στην ποιότητα των προϊόντων μας, κρατώντας την σχέση που έχουμε δημιουργήσει με τους καταναλωτές ειλικρινή.
 
Στόχος μας είναι η μέγιστη ικανοποίηση του πελάτη μας μετουσιώνοντας την επένδυση του σε προστιθέμενη αξία για την επιχείρηση του.
 
Πάντα με την ζεστή και φιλική εξυπηρέτηση των εκπροσώπων μας, οι καταναλωτές γνωρίζουν  ότι το ‘after sale service’ δεν είναι απλά μια έκφραση.
 
Θέλουμε να δημιουργούμε χώρους μέσα από τους οποίους ζείτε καθημερινά όμορφες στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας… χώρους μέσα από τους οποίους εκφράζεστε και δημιουργείτε… χώρους τόσο μοναδικούς όσο και εσείς!

Όραμα

Θα θέλαμε να προσφέρουμε την πιο ολοκληρωμένη και ανταγωνιστική γκάμα προϊόντων για το σπίτι στην αγορά.
 
Πρωταρχικός γνώμονας είναι η παροχή ποιότητας σε συνδυασμό με την καλύτερη δυνατή τιμή, πάντοτε σε ένα άνετο, φιλικό και αξιόπιστο περιβάλλον. 
 
Φιλοδοξία μας η δημιουργία μακροχρόνιων και σταθερών σχέσεων βασισμένων στην ειλικρίνεια και την αμοιβαία εμπιστοσύνη.
We respect your privacy. Our website is using cookies for 3rd party advertising, analytics, language and user settings. By continuing to browse our site you agree to our use of cookies and Terms and Conditions. That's Fine